Platte daken - Dakwerken Willy Doms

Algemene dakwerken
WILLY DOMS
Telefoon +32 3 314 76 48
GSM +32 495 21 76 48
E-mail info@DakwerkenWillyDoms.be
WILLY DOMS
Ga naar de inhoud
HET PLATTE DAK
Bent u van plan om nieuwe dakbedekking op uw plat dak te laten plaatsen? Als de reden ouderdom of schade is, raden wij aan niet lang te wachten met de vervanging om hoge onverwachte kosten door lekkage te voorkomen.

Platte daken kunnen met verschillende materialen bedekt worden. Het uiterlijk komt overeen, maar de samenstelling van het materiaal verschilt wel degelijk met elkaar. Wij zijn gespecialiseerd in Bitumen dakbedekking en gebruiken hiervoor de kwaliteitsproducten van Icopal.
Bitumen dakbedekking
Bitumen worden gewonnen uit aardolie, en is de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken in België. Als bitumen dakbedekking op de juiste manier is aangebracht heeft het een levensduur van 30 jaar. Bitumen worden aangebracht door middel van een brander, door de hitte wordt het materiaal vloeibaar en hecht het op de juiste manier. Bitumen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart is de meest voorkomende kleur, maar u heeft ook de keuze uit kleuren zoals rood, bruin of blauw. Naast het fraaie uiterlijk, beschermen bitumen het dak goed tegen alle weersomstandigheden en ozoninvloeden.

Bitumen of roofing dakbedekking
EIGEN REALISATIES
Terug naar de inhoud